Röjnerts kuriosa

Allt och lite till

Big dislike på Tre

Innan jag åkte hit till Australien så bytade jag från Tres kontantkort till ett abonnemang hos Tre. Anledningen till bytet var att 3 like home ingick i abonnemanget, vilket innebar att jag kunde ringa för 69öre/min till Sverige. Jag skrev alltså på ett avtal i 24 månader enbart på grund av att jag då ringde billigt från utlandet. Nu knappt fyra månader senare så har plötsligt 3 like home försvunnit och jag hade en räkning på 1200kr. Jag har letat på Tres hemsida efter den nya minutkostnaden men kan inte hitta det, ska det vara så jävla svårt att informera sina kunder. Då jag vet att det kostar mer, mycket mer, än vad vi kom överens om så har jag stängt av min mobil och kommer inte använda den alls. Problemet är bara att jag fortfarande måste betala för telefonen varje månad, trots att jag inte använder den. Vidare så kan man inte kontakta Tre via mail, uråldrigt, så jag var tvungen att ringa dom härifrån Australien. Fick prata med en otrevlig tjej som sa att jag inte hade några rättigheter, vad gäller detta, och det enda jag kunde göra var att skicka in en reklamation. Det är nu gjort och jag hoppas på ett snabbt svar från Tre.

Ni kan även läsa min mammas inlägg här.

« »

© 2020 Röjnerts kuriosa. Tema av Anders Norén.