Röjnerts kuriosa

Allt och lite till

En hel dag med barnen..

Eftersom det är skollov här så ser min vecka lite annorlunda ut. Idag hade jag båda barnen hela dagen. Trodde de skulle bli as jobbigt men de funkade ganska bra, sjukt trött bara. Vi började med att gå ner till South Bank, där hade vi lite picknick med Magda och ”hennes” tre barn och så lekte dom på lekplatsen. Sen gick jag och barnen på bio och såg Toy Story 3. Vi hamna i mitten av den största salongen så jag satt mest och va nojig över att nån av dom skulle behöva gå och kissa, tryckte ner deras dricka långt ner i väskan. Men båda höll sig och dom verkar haft kul, jag va ganska nöjd jag med. Imorgon ska Jo ha dom hela dagen så jag är helt ledig, är även ledig på fredag. Skönt.

Kram!

Här har vi några hyllor med Vegemite

« »

© 2020 Röjnerts kuriosa. Tema av Anders Norén.