Röjnerts kuriosa

Allt och lite till

Ja då va man 25 år!

Tänkte skriva lite och berätta om mitt födelsedagsfirande.

I tisdags vaknade jag och gick upp som vanligt. När jag kommer upp så får jag världens största kram av Jessie. Efter att jag varit och lämnat Jessie så åkte jag hem till Magda och där väntade värsta smörgåstårtan som hon hade gjort. Vi käkade och jag fick en Passion Pop (typ vin), en bok och ett fint kort.

Sedan åkte jag hem till mig och när barnen kom hem beställde vi thaimat och jag fick blommor och en chokladtårta. Brett var väldigt osäker på vem de va ifrån men de visade sig att mamma hade bett Jo att köpa det till mig. Jag fick dessutom ett paket med posten med en tidning, ett kort och dipmix som jag hade önskat mig. Dom gav mig en present (smink), sjöng för mig och de blev värsta kalaset.

Igår så var Magda ensam hemma så vi hade en tjejkväll med tacos och cheese cake, sen gick vi ute. Det va jätte trevligt och så kul att alla kom. Vi var sex stycken, Jag, Magda, Caroline (Lund), Tiina, Linn och Nike. Jag fick ännu mer blommor, choklad och lyxtvål.

Idag fick jag två kort, ett från Veberöd och ett från Malin&Johanna. Tack så jätte mycket!

Kramar till er alla!

« »

© 2020 Röjnerts kuriosa. Tema av Anders Norén.