Röjnerts kuriosa

Allt och lite till

Jo men så att…

Jag har inte gått och dött, jag har bara inte så mycket att skriva. Livet rullar på här i Brisbane med mycket läsning (läser true blood böckerna), träning och så klart barnen. Har insett att jag inte har så mycket pengar som jag hade tänkt, eller jag trodde väl i och för sig aldrig att jag hade mycket pengar. Men detta innebär att jag försöker ligga lågt och försöka spara lite av dom pengarna som jag får. Vet inte om jag har sagt de men jag har i alla fall förlängt min resa och kommer inte hem förrän till jul. Ska förhoppningsvis till Nya Zeeland och träffa Alex, ska bli så kul, och sen resa runt här i Aussie så pengar behövs.

Hoppas allt är bra hemma i Sverige! Glöm nu inte titta på bröllopet på lördag =P

Kramar!

« »

© 2020 Röjnerts kuriosa. Tema av Anders Norén.