Röjnerts kuriosa

Allt och lite till

The Sunshine Coast

För cirka tre veckor sen så åkte både Magda och Nike till Sverige och jag blev lämnad själv här. Nu är Nike tillbaka och i helgen så åket vi upp till Noosa, där hennes pojkväns föräldrar bor. Noosa är ett ganska litet ställe precis vid havet (Sunshine coast) men  det är många rika som köper hus där så det finns en hel del lyxiga lyor.

Förra helgen så var jag också i Noosa men denna gången med familjen. Bretts mamma bor i Caloundra så vi sov hos henne. Familjen ville visa mig några ställen på Sunshine coast så på lördagen körde vi upp i bergen till ett ställe som heter Mountville. Där var det hur fint som helst och man hade jätte bra utsikt över kusten. På söndagen körde vi som sagt till Noosa. Jag glömde tyvärr min kamera i Brisbane den helgen så jag har inga bilder från detta.

Kram!

« »

© 2020 Röjnerts kuriosa. Tema av Anders Norén.