Röjnerts kuriosa

Allt och lite till

Veckan som gått!

Veckan hitintills har varit ganska lugn. Igår skaffa jag ett efterlängtat lånekort på biblioteket så nu är de bara att läsa. Jag var tvungen att ha ett intyg från Jo där hon bekräfta att jag bor hos dom men annars gick de bra.

Försökte leta upp ett gym idag men de gick inte lika bra. Stället som ligger precis här i närheten visade sig bara vara en pool där man simmar, inte riktigt min grej.

Helgen i Surfers blev hur bra som helst. Det börjar dock bli lite kallt att ligga på stranden men man får ju passa på. Vi bodde på ett hostel som heter backpackers in paradise som inte var de fräschaste, och jag skulle inte bo där igen, men de funka för en natt.

I början av veckan kändes de som att de gick bättre med barnen men sen idag fick Charli ett utbrott och skrek så mycket att de fortfarande ringer i mina öron. Sitter barnvakt idag och väntar just nu på att Jessie ska somna, hoppas att de sker snart.

Kram!

« »

© 2019 Röjnerts kuriosa. Tema av Anders Norén.