Mikael

Så var det dags att åter besöka barnmorskan men tyvärr så har de stängt 100 meter bort så vi måste ta oss in till stan för att få uppföljningen. Det var lite uppföljningsfrågor och så fick vi lyssna på hjärtat hos lilla knatten. Det lät som det skulle =)

Hannah

Det var skönt att höra att allt var bra med knatten. Det var ju så länge sedan vi träffade en barnmorska nu. Och jag fick det bekräftat att min vikt var ok trots att jag inte har gått upp ett enda kilo än. Det häftigaste var att höra hjärtat slå och återigen fick barnmorskan jaga knatten eftersom den inte ville ligga still.

När jag skulle testa urinen så fick jag lämna besöksrummet och gå in på toaletten. När jag var klar och skulle tillbaka in till Micke och barnmorskan så hade jag helt glömt bort vilket rum vi var i. Och eftersom vår barnmorska normalt håller till på Linero och inte i centrum, så stod inte hennes namn på dörren. Efter att ha kollat alla dörrar och frågat några barnmorskor om de visste var hon satt (vilket de inte gjorde), så fick jag tillslut hjälp. Kan jag skylla på graviditeten att jag gick vilse på vårdcentralen?! 😉